Εκτός Team USA ο Πολ

από AllAboutARIS

Την πρόθεση να αποσύρει το όνομά του από την προεπιλογή της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ για το Ρίο αποκάλυψε ο Κρις Πολ, ο οποίος θυμήθηκε και την ήττα από την Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ του 2006.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κρις Πολ σε δηλώσεις που έκανε στο «si.com».

Ο ηγέτης των Κλίπερς αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να είναι στη διάθεση της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ενώ θυμήθηκε και την ήττα της Team USA από την Εθνική μας ομάδα στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας το 2006.

«Θυμάμαι που καθόμουν στα αποδυτήρια και σκεφτόμουν πως θα επιστρέφαμε στη χώρα», ήταν τα λόγια του Πολ για την ήττα των Αμερικανών από την Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως το «καλύτερο συναίσθημα» για εκείνον μετά από αυτόν τον αποκλεισμό ήταν η κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων στους Ολυμπιακούς του 2008 και του 2012.

Ο 30χρονος πλέον πόιντ γκαρντ, ο οποίος υπηρετεί για πάνω από μία δεκαετία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του είπε αρχικά ενόψει των Αγώνων του Ρίο πως: «Νιώθω πως το σώμα μου, μου λέει πως θα έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα» και πρόσθεσε: «Φυσικά, θα έχετε τον Στεφ (σ.σ. Κάρι), ενώ κάποιος άλλος που πιστεύω πως θα ήταν καλός είναι ο Κάιλ Λάουρι. Μου αρέσει πολύ να τον βλέπω να παίζει και πραγματικά πρέπει να κληθεί».

Εκτός από τον σούπερ σταρ των Γουόριορς στην προεπιλογή των γκαρντ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι ακόμη οι Ράσελ Γουέστμπρουκ, Μάικ Κόνλεϊ, Τζον Γουόλ, Κάιρι Ίρβινγκ και Ντάμιαν Λίλαρντ.

Προτεινόμενα Άρθρα