«Νομίζω θα παίξουμε όλοι με Ουόριορς»

από AllAboutARIS

Ο Τόνι Πάρκερ είχε δηλώσει πως οι βασικοί παίκτες των Σπερς θα ξεκουραστούν στα προσεχή παιχνίδια με τους Ουόριορς

Ο Στεφ Κάρι και η παρέα του ηττήθηκαν μέσα σε τέσσερις ημέρες από Σέλτικς και Τίμπεργουλβς μέσα στην έδρα τους και χρειάζονται τέσσερις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια (δύο με Σπερς και δύο με Γκρίζλις) που απομένουν για τη λήξη της regular season για να «σπάσουν» το ιστορικό ρεκόρ των Μπουλς (72-10).

Οι Ουόριορς βρίσκονται πλέον στο 69-9, με τους Σπερς να ακολουθούν με 65-12 στην κατάταξη της δυτικής περιφέρειας. 

Το τζάμπολ της πρώτης από τις δύο εναπομείνασες αναμετρήσεις ανάμεσα στο Γκόλντεν Στέιτ και το Σαν Αντόνιο είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Παρασκευής και ενώ ο Τόνι Πάρκερ είχε αρχικά δηλώσει πως οι βασικοί παίκτες του Σαν Αντόνιο θα μείνουν εκτός στο συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά από τα τελευταία αποτελέσματα του Γκόλντεν Στέιτ, τα… γύρισε.

«Πιστεύω πως θα παίξουμε όλοι. Με τη Γιούτα νόμιζα πως θα μας ξεκουράσει (σ.σ. ο Γκρεγκ Πόποβιτς), αλλά παίξαμε. Επομένως, δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην παίξουμε και με το Γκόλντεν Στέιτ….Υποθέτω ότι άλλαξε γνώμη. Παίζουν όλοι τώρα», δήλωσε ο Γάλλος σούπερ σταρ, καθώς υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο, τα «σπιρούνια» να καταφέρουν να βρεθούν στην κορυφή της Δύσης.

Σε περίπτωση που οι Σπερς κάνουν το 5-0 και οι Ουόριορς στραβοπατήσουν σε ένα από τα δύο παιχνίδια με τους Γκρίζλις, τότε οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στο 70-12, με το Σαν Αντόνιο να βρίσκεται από πάνω.

Προτεινόμενα Άρθρα