Τους έχει… γυαλίσει

από AllAboutARIS

Ο… οσονούπω MVP του πρωταθλήματος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των δύο ομάδων με τις φετινές του εμφανίσεις.

Δημοσιεύματα από την Αθήνα κάνουν λόγο για επικείμενη “κονταρομαχία” Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τα μάτια του Οκάρο Γουάιτ. Ο Αμερικανός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν κι έχει ήδη ξεδιπλώσει πτυχές του ταλέντου του που τον έχουν χρίσει φαβορί για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, είναι φυσιολογικό το όνομά του να έχει μπει στα μπλοκάκια άλλων ομάδων από Ελλάδα και εξωτερικό ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι προέβλεπε συνεργασία μονοετούς διάρκειας κι αν ο ΑΡΗΣ επιθυμεί να τον διατηρήσει στις τάξεις του θα πρέπει να καλύψει το κασέ του που θα είναι σημαντικά αυξημένο με δεδομένη την υπεραξία που έχει αποκτήσει ο παίκτης από τις φετινές του εμφανίσεις.

Σε κάθε περίπτωση, η μεταγραφολογία γύρω από παίκτες του ΑΡΗ θα… φουντώσει όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν όμως οι “κίτρινοι” παραμένουν αφοσιωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ και οι συζητήσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν θα αρχίσουν ενταντικά μετά τη λήξη τους.

Προτεινόμενα Άρθρα