«ΑΡΗΣ και ΑΕΚ πλησιάζουν τους δύο μεγάλους»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στις δύο πρώην του ομάδες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο άλλοτε αρχηγός του ΑΡΗ

Η φετινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη για τον Χρήστο Ταπούτο, αφού η Καβάλα παρά την μάχη που έδωσε δεν απέφυγε τον υποβιβασμό της.

Με συνέντευξη του στο «sdna.gr», ο άλλοτε αρχηγός του ΑΡΗ αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά των «αργοναυτών» αλλά και γενικότρα στην κανονική διάρκεια της Μπάσκετ Λιγκ. Εκεί όπου ξεχώρισε ΑΡΗ και ΑΕΚ, που όπως είπε πλησιάζουν στο δίπολο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

«Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα φέτος ήταν ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι μεγάλες ομάδες και όλοι γνωρίζουν την αξία τους. Όμως, ο Άρης και η ΑΕΚ δυνάμωσαν πάρα πολύ και έδειξαν πως πλησιάζουν τους δύο μεγάλους. Φυσικά, χρειάζονται αρκετή δουλειά ακόμα. Επίσης, ομάδες όπως η Κηφισιά και το Ρέθυμνο έκαναν αρκετά καλές πορείες.

Η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν ήταν το Λαύριο. Είχε ένα αξιόλογο σύνολο, δουλεμένο σωστά από έναν καλό προπονητή. Έτσι, εξασφάλισε εύκολα την παραμονή στην κατηγορία. Σε γενικές γραμμές, είχε ενδιαφέρον η χρονιά, μέχρι το φινάλε παιζόντουσαν πολλές θέσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Ταπούτος. 

Προτεινόμενα Άρθρα