Τώρα… αρχίζει η χρονιά!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμος ο ΑΡΗΣ για να… καθαρίσει γρήγορα την σειρά με την ομάδα των Βορείων Προαστίων

Η ώρα των πλέι οφ έφτασε για τον ΑΡΗ, ο οποίος ρίχνεται σήμερα στην «μάχη» του πιο ουσιαστικού -όπως λένε οι περισσότεροι- σημείου της σεζόν. 

Οι «κίτρινοι» κάνουν πρεμιέρα σήμερα με την Κηφισιά στο Αλεξάνδρειο (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2/NS2 HD) για την 1η φάση των πλέι οφ, στην οποία η πρόκριση θα κριθεί στις δύο νίκες. Η ομάδα του Πρίφτη μπαίνει στην post-season ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά, με στόχο φυσικά να… σκουπίσει την σειρά απέναντι στην Κηφισιά. 

Αν και το πρόγραμμα έγινε γνωστό μόλις την περασμένη Τετάρτη, ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε κανονικά την προετοιμασία του από την Δευτέρα και θα μπει πλήρης στα πλέι οφ από την στιγμή που ο Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. 

Από την άλλη η Κηφισιά διανύει ήδη μία πετυχημένη σεζόν και θα παραταχθεί απέναντι στον ΑΡΗ χωρίς άγχος. Στοιχείο που την καθιστά επικίνδυνη ειδικά στην έδρα της και σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί με την κανονική διάρκεια, ώστε να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. 

Η ταυτότητα του αγώνα

1η φάση πλέι οφ Μπάσκετ Λιγκ

Αγώνας: ΑΡΗΣ-Κηφισιά

Ωρα διεξαγωγής: 18:00

Γήπεδο: «Nick Galis Hall»

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Παπαπέτρου, Γκούμας

Προτεινόμενα Άρθρα