"Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σωστά"

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη, τονίζοντας πως ζητούμενο είναι να συνεχίσουν να παίζουν σωστά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του ΑΡΗ:

“Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, ξέρουμε πως το πρώτο ματς είναι το πιο κρίσιμο. Η ομάδα που έχει το πλεονέκτημα της έδρας, έχει και περισσότερη πίεση, γι’ αυτό ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως παίξαμε με περισσότερη ένταση, με περισσότερη ενέργεια και όταν η διαφορά άνοιξε αποδεσμευτήκαμε από το άγχος. Πιστεύω κερδίσαμε δίκαια. Το δεύτερο ματς δεν θα είναι εύκολο. Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα. Περιμένουμε ένα πολύ δυσκολο ματς, αντίστοιχο μ’ εκείνο του Β΄ γύρου στην κανονική περίοδο.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη, τον έχουμε ανάγκη σε αυτά τα παιχνίδια. Προχωράμε”.

Αν ήταν θέμα προσωπικότητας η κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο: 

“Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλές επιθέσεις, απλά ήμασταν αναποτελεσματικοί. Είναι ζήτημα άγχους. Προκύπτει στο πρώτο ματς των πλέι-οφ. Ξέρεις πως αν χάσεις το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό σου, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο μαχητικοί, παίξαμε με ενέργεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε σωστά, αυτό είναι το ζητούμενο. Σίγουρα παίζει ρόλο και η προσωπικότητα, αλλά δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία από μεγάλες σειρές πλέι-οφ”. 

Αν η ομάδα θα κατέβει πιο υποψιασμένη στο δεύτερο παιχνίδι: 

“Ήμασταν ήδη υποψιασμένοι και ίσως αυτό μας άγχωσε περισσότερο. η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα. Στα τελευταία τρία ματς της κανονικής περιόδου, είχε μέσο όρο 90 πόντους. Αυτό λέει αρκετά”.

Προτεινόμενα Άρθρα