"Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει, φοβάμαι για την Εθνική"

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Λάσκαρης είναι από τα ηγετικά στελέχη στην δημιουργία του Basketball Champions League και σαφέστατα παρακολουθεί τις εξελίξεις όσον αφορά την Εθνική ομάδα μετά την απόφαση της ΑΕΚ να μετέχει στο EuroCup και είναι προβληματισμένος για την… επίσημη αγαπημένη.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο ευρωπαικό μπάσκετ μετά την απόφαση της FIBA Europe να αποκλείσει 14 Ομοσπονδίες και κατ’ επέκταση τις Εθνικές ομάδες, δίνοντας προθεσμία για να αλλάξουν στάση οι ομάδες τους και να μην βοηθάνε την Ευρωλίγκα. 
Ο Νίκος Λάσκαρης είναι προβληματισμένος για την Εθνική ομάδα μετά τις εξελίξεις: “Φοβάμαι για την Εθνική Ελλάδος μετά τις πρόσφατες εξελίξεις. Η FIBA είναι ανυποχώρητη, δεν πιστεύω ότι θα κάνει πίσω. Άλλωστε αυτή η απόφαση έχει παρθεί από την FIBA Europe και πλέον απομένει να δούμε τι θα γίνει με τις Ομοσπονδίες. Στην τελευταία συνάντηση μας είχαν ενημερώσει ότι δεν θα είναι μόνο για το Ευρωμπάσκετ αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για το Προολυμπιακό επίσης”. 

Η κουβέντα όπως ήταν λογικό πήγε στην ΑΕΚ και αν είναι ο ίδιος προβληματισμένος όσον αφορά την παρουσία του ΑΡΗ στο Champions League λέγοντας: “Όχι δεν έχω κανέναν ενδιασμό για την απόφαση που πήρα για τον ΑΡΗ. Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει να συμμετέχει στο Champions League, αλλά μετά άλλαξε άποψη. Δεν γνωρίζω ακριβώς από νομικής πλευράς τι θα γίνει. Αλλά σαφέστατα και θα υπάρχουν κυρώσεις για την απόφαση. Δεν είναι ότι καλύτερο, ειδικά όταν υπάρχει κίνδυνος να τιμωρηθεί η Εθνική ομάδα. Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε και άλλαξε η απόφαση της ΑΕΚ”.

Πάντως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν αποκλείει το θέμα της ΑΕΚ σύντομα να απασχολήσει την Λίγκα, σε κάποιο ίσως συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ. 

Προτεινόμενα Άρθρα