"Σχεδιάζουμε ήδη την νέα χρονιά με τον Πρίφτη"

από AllAboutARIS

Μάλλον μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας του ΑΡΗ με τον Δημήτρη Πρίφτη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα ο Νίκος Λάσκαρης, όταν ρωτήθηκε για το θέμα των συζητήσεων με τον Έλληνα τεχνικό.

“Σχεδιάζουμε ήδη την νέα χρονιά με τον κόουτς” ήταν η απάντηση του σε σχετική ερώτηση και όταν του ζητήθηκε να γίνει λίγο πιο… συγκεκριμένος και πως με την δήλωση του αυτή, ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ήδη συμφωνία, ο Νίκος Λάσκαρης αρκέστηκε να πει ότι η δήλωση του είναι ξεκάθαρη για την παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στον ΑΡΗ. 

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ενίσχυσης και αν τελικά ο ΑΡΗΣ αναζήτησε παίκτη, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε: “Έγινε έρευνα στην αγορά για να δούμε τις επιλογές μας. Ίσχυε αυτό που ίσχυε και στην διάρκεια της χρονιάς, όταν και πάλι λόγω κάποιων προβλημάτων κοιτάξαμε στην αγορά. Θέλαμε να φέρουμε έναν παίκτη ο οποίος να μας εγγυηθεί, όσο αυτό είναι εφικτό, αποτελέσματα. Να πάρουμε έναν παίκτη ο οποίος απλά να έρχονταν και να μην μπορούσαμε να εγγυηθούμε την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο, δεν το θέλαμε. Αλλά είμαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας, έχουμε τα πλέι οφ και συνεχίζουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα