Κέρδισε η… πλειοψηφία

από AllAboutARIS

Στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής, ο Μουχάμεντ Ελ-Αμίν πήγε να κερδίσει μόνος του τον ΑΡΗ, αλλά οι "κιτρινοι" στηριζόμενοι στην ομαδικότητάς τους κατάφεραν να φύγουν με το "διπλό" από την έδρα της Κηφισιάς.

Ο Αμερικάνος γκαρντ, το απόγευμα της 12ης Μαρτίου έκανε απίστευτα πράγματα στο παρκέ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 25 πόντους (7/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8/8 βολές). Στο τέλος όμως, η ομάδα που πανηγύρισε τη νίκη ήταν ο ΑΡΗΣ, ο οποίος παίζοντας ομαδικά και με συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία, βρήκε σκορ από μέση και μακρινή απόσταση και κατάφερε να κερδίσει (65-67). 

Με οδηγό το πρώτο παιχνίδι 

Οι “κίτρινοι” στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ, υποψιασμένοι πλέον, έδωσαν μεγάλη έμφαση στο μαρκάρισμα του Αμερικάνου γκαρντ και κατάφεραν να τον κρατήσουν μακριά από τον καλό του εαυτό. Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο ο Ελ-Αμίν έμεινε στους μηδέν πόντους (με 0/6 δίποντα και 0/6 τρίποντα), μην μπορώντας να βρει λύσεις απέναντι στην άμυνα του ΑΡΗ. 

Στον αγώνα του Σαββάτου, οι παίκτες του ΑΡΗ θα πρέπει να περιορίσουν και πάλι τον Αμερικάνο σκόρερ, μιας και η απόδοσή του επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την συνολική απόδοση της ομάδας του.

Προτεινόμενα Άρθρα