"Τεράστια ομαδική προσπάθεια"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Ισραηλινός στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδος καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού καθώς και στην τύχη που την ευνόησε στο τέλος

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Γιώργο Σπέντζο για λογαριασμό του AllAboutARIS ο Τζέικ Κοεν:
 

Τζεικ συγχαρητηρια ο ΑΡΗΣ πέρασε στους ημιτελικούς, πες μας τις εντυπώσεις σου για το παιχνίδι, παίξατε 2 παρατάσεις…

 Ναι, ήταν το δεύτερο παιχνίδι στην καριέρα μου που κρίνεται μετά από 2 παρατάσεις, το πρώτο ήταν στο Κολέγιο, και ήταν απίστευτη εμπειρία για μένα, ειδικά στο τελος της πρώτης παράτασης… ήταν απίστευτο αυτό που έγινε, ευτυχώς η τύχη μας ευνόησε.
Ηταν ένα σπουδαίο παιχνίδι, 50 λεπτών, δεν αγωνιστήκαμε καλα στο πρώτο μέρος όμως το παλέψαμε και θέλαμε την νίκη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και όταν μια ομάδα το θέλει τόσο πολύ, στο τέλος βγαίνει νικήτρια.
Ημασταν πίσω με 14 στο ημίχρονο, το επαναφέραμε, βρεθήκαμε να χάνουμε εκ νέου στην πρώτη παράταση το ξαναπαλέψαμε  και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο για μία ομάδα. Στο τέλος είχαμε την φυσική κατάσταση και δύναμη να τελειώσουμε το παιχνίδι νικητές, αυτή είναι μία τεράστια ομαδική προσπάθεια.


Σε όλο το παιχνίδι φαίνονταν ότι δεν πιστεύατε ότι θα χάνατε το ματς, όμως,όταν στην παράταση βρισκόσασταν 2 πόντους πίσω , και ενώ έμεναν 3 δευτερόλεπτα με την κατοχή για την Κηφισιά, φάνηκε να πιστεύετε και εσείς οι ίδιοι ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, η τύχη όμως ήταν με τον ΑΡΗ…

Ποτέ δεν σταματάς να ελπίζεις, αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνεις πάντα, συνεχίζεις να προσπαθείς, μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι.
Και η αλήθεια είναι πως αυτό που έγινε σήμερα ήταν απίθανο,  συμβαίνει μόνο μια φορά! Και ειμαι ευγνώμον που έγινε σήμερα.

 Μια τελευταία ερώτηση,  σήμερα αγωνίστηκες πολύ περισσότερο συγκριτικά με άλλα παιχνίδια εξαιτίας και του τραυματισμου του Χάγκινς και του γεγονότος πως η ομάδα χρεώθηκε με αρκετά φάουλ, πήρες την ευκαιρία και πέτυχες κάποια αρκετά δύσκολα 3ποντα και φάνηκε να το χάρηκες σήμερα! Πως βλέπεις την συνέχεια;

 Αυτή είναι η δουλεία μου στην ομάδα, έχουμε πολύ καλους παίκτες στην ομάδα που αγωνίζονται στην θέση που παίζω, τον Οκάρο, τον Σίμτσακ  οι οπόιοι είναι σπουδαίοι, ήμουν τυχερός σήμερα που αγωνιστηκα πολύ και πήρα την ευκαιρία και μπορώνα πω πως το ευχαρηστήθηκα.


Τέλος, πως σου φάνηκε το πάρτι που έστησαν οι φίλοι του ΑΡΗ στις εξέδρες;

Ήταν εκπληκτικό, παρόλο που αγωνίστηκα αρκετά λεπτα παραπάνω όταν βλέπει κανεις τέτοιους οπαδούς δεν υπάρχει κούραση, φεύγουν όλα και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Τώρα είμαι αρκετά κουρασμένος, όμως σε όλο το παιχνίδι ήταν μαγευτική η στήριξη του κόσμου!


Ανταπόκριση από Αθήνα Γιώργος Σπέντζος

Προτεινόμενα Άρθρα