Εύκολο έργο για τους "πράσινους".

Έκανε το 1-0 ο Παναθηναϊκός

Εύκολο έργο για τους "πράσινους".

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στην σειρά των πλέι-οφ, διαλύοντας με 91-63 τον Κολοσσό.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν εκρηκτικά το παιχνίδι και με πολύ καλή λειτουργία σε άμυνα κι επίθεση, κατάφεραν να πάρουν από νωρίς διαφορά 20 πόντων στο σκορ. Ο Κολοσσός ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πάτησε και πάλι το γκάζι στην συνέχεια κι έφτασε με άνεση στο τελικό 91-63.

Τα δεκάλεπτα: 34-14, 49-31, 73-48, 91-63

Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη (27/04, 17:00), με την σειρά να μεταφέρεται στην Ρόδο. Σε περίπτωση νίκης, ο Παναθηναϊκός παίρνει την πρόκριση και συναντάει τον ΑΡΗ στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση νίκης του Κολοσσού, η σειρά επιστρέφει στο “Ο.Α.Κ.Α.”, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Βγαίνει μπροστά
Προηγούμενο άρθρο Βγαίνει μπροστά
Επόμενο άρθρο Έτοιμη για διάλογο από τις 2 Μαΐου η Ευρωλίγκα
Έτοιμη για διάλογο από τις 2 Μαΐου η Ευρωλίγκα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News