Τεστ δυνατοτήτων

από AllAboutARIS

Μετά τον τραυματισμό του Χάγκινς, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς θα χρειαστεί να σηκώσει μεγαλύτερο βάρος.

Ο τραυματισμός του Τζαμέλ Χάγκινς φέρνει ανακατατάξεις στην «κίτρινη» front line. Από την στιγμή που κλασικό «5» στην ομάδα αυτή την στιγμή είναι μόνο ο Βασίλης Σίμτσακ, οι φόργουορντ του ρόστερ θα χρειαστεί να πάνε μία θέση ψηλότερα, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Αμερικάνου και να παρέχουν τις κατάλληλες βοήθειες στον έμπειρο center, όταν αυτός θα βρίσκεται στον πάγκο.

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, πιθανότατα, θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από εδώ και στο εξής στα παιχνίδια και καλείται και αυτός από την πλευρά του να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα, στο διάστημα που θα βρίσκεται στο παρκέ.

Ο Σέρβος μπορεί μέσα στο γήπεδο να κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Μπορεί να σουτάρει μετά από pick n’ pop ή μέσα από ένα σύστημα να του δοθεί ένα ελεύθερο περιφερειακό σουτ. Γενικά είναι παίκτης που απειλεί κυρίως με το σουτ και δεν πηγαίνει σε πολλές επαφές. Από την στιγμή που ο ΑΡΗΣ υστερεί σε δύναμη και μαχητικότητα μετά τον τραυματισμό του Χάγκινς, ο «Τσούπκο» θα χρειαστεί να… σκληρύνει το παιχνίδι του, να δώσει περισσότερες μάχες στην ρακέτα και ν’ αξιοποιήσει όσο γίνεται καλύτερα κοντά στο καλάθι, τα 207 εκατοστά του.

Προτεινόμενα Άρθρα