Η Μπαρτσελόνα εξετάζει Μπαρτζώκα

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Εντυπωσιάζει ο Έλληνας τεχνικός στον πάγκο της Λοκομοτίβ Κουμπάν

Η εντυπωσιακή πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Euroleague έχει αναγάγει τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο πιο “καυτό” όνομα του φετινού καλοκαιριού. Ο έμπειρος τεχνικός δύσκολα θα συνεχίσει στη ρωσική ομάδα, δεδομένου ότι αυτή μοιάζει να έχει ξεπεράσει το ταβάνι της, την ώρα που οι περισσότεροι εκ των ηγετών της θα αποχωρήσουν.

Μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Αναντολού Εφές και την Νταρουσάφακα που φέρονται να έχουν στα υπ’ όψιν τους τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όμως κι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο… κόλπο. Οι “μπλαουγκράνα” δεν είναι ικανοποιημένοι από το έργο του Τσάβι Πασκουάλ την τελευταία διετία, με αποτέλεσμα να εξετάζεται με θέρμη το ενδεχόμενο της αποδέσμευσής του. Πρώτο όνομα στη λίστα για τη διάδοχη κατάσταση; Αυτό του Γιώργου Μπαρτζώκα! 

Όπως αποκαλύπτει η Mundo Deportivo σε σημερινό της (28/4) δημοσίευμα η ηλεκτρονική της έκδοση:

“Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια είναι το “χτίσιμο” της ομάδας. Πολλές πηγές αναφέρουν πως ο Τζουάν Κρέους (σ.σ.: τεχνικός διευθυντής της ομάδας) εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη κι αυτό της αλλαγής του προπονητή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανή, με το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αυτών που εξετάζονται”

Προτεινόμενα Άρθρα