Νίκη-ανατροπή για την Μούρθια του Κατσικάρη

από AllAboutARIS

Στην δεύτερη θέση πλέον η Βαλένθια

Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος και βρέθηκε να χάνει με εννιά πόντους στο ημίχρονο (36-45). Παρόλα αυτά, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, και, αφού πήρε προβάδισμα πέντε πόντων στο τρίτο δεκάλεπτο (59-54, 30′), ξέφυγε στο σκορ στην τελευταία περίοδο και έφτασε σε μία σπουδαία νίκη, την 14η σε 30 αγωνιστικές.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Καμπέθας, που πέτυχε 15 πόντους, ενώ από τους ηττημένους πάλεψε μόνο ο Βίβες (11 π.)

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Μούρθια παρέμεινε στη ένατη θέση της βαβθμολογίας, ενώ η Βαλένθια ισοβαθμεί πλέον με την Ρεάλ Μαδρίτης στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πέρασε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Ομπραντόιρο, με το τελικό σκορ 111-81 να αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Κάρολ, που πέτυχε 17 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους, για τους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Βασιλειάδης, προσπάθησε ο Τάιλερ Χος (20 π.).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Ανδόρα επικράτησε της Χοβεντούτ με 96-65, ενώ και η Σαραγόσα νίκησε εύκολα την Μανρέσα με 82-65.

Προτεινόμενα Άρθρα