«Μόνο εμείς μπορούμε την έκπληξη»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Το πρόβλημα με τον Άρη είναι το βάθος του πάγκου του»

Στην ΑΕΚ φαίνεται ότι… βιάζονται και ανοίγονται εν όψει των ημιτελικών, όπως τουλάχιστον μαρτυρούν οι δηλώσεις του Ντράγκαν Σάκοτα. 

Ο Σέρβος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για τους ημιτελικούς της Μπάσκετ Λιγκ και υποστήριξε πως μόνο η Ενωση μπορεί να κάνει την έκπληξη απέναντι στους «αιωνίους» και όχι ο ΑΡΗΣ.

«Την κανονική σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό, φτάσαμε κοντά σε μία νίκη, οπότε πλέον περιμένω να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη στη σειρά. Όλοι περιμένουν στους τελικούς τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά αν κάποιος μπορεί να κάνει μία έκπληξη, τότε εμείς έχουμε περισσότερες πιθανότητες από τον ΑΡΗ. Το πρόβλημα με τον ΑΡΗ είναι το βάθος του πάγκου του. Δεν έχει τόσο πλήρες ρόστερ. Άλλωστε, οι ημιτελικοί κρίνονται στις τρεις νίκες», τόνισε χαρακτηριστικά στην «mozzartsport» ο Σάκοτα.

Σίγουρα η παραπάνω δήλωση βασίζεται έως έναν βαθμό και στην απώλεια του Χάγκινς. Ακόμα κι έτσι όμως, ο ΑΡΗΣ έχει αποδείξει ότι είναι πιο ομάδα από το φετινό συνοθύλευμα της ΑΕΚ που παρολίγο να αποκλειστεί από τον ΠΑΟΚ. Και από τη στιγμή που στα τελευταία 9 ματς μεταξύ ΑΡΗ και ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς έχουν επτά νίκες, ο Σάκοτα μάλλον θα έπρεπε να δείξει μεγαλύτερο σεβασμό… 

Προτεινόμενα Άρθρα