Η χαμηλή… πτήση του Ουότερς

από AllAboutARIS

Ο Ντόμινικ Ουότερς είχε πραγματοποιήσει μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό, αστοχώντας σε πολλά σουτ.

Το ματς κόντρα στους «πράσινους» ήταν από τα… μελανά σημεία της φετινής πορείας του ΑΡΗ, με τα «πρώτα βιολιά» των «κιτρίνων» να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Ο Ντόμινικ Ουότερς δεν αποτέλεσε εξαίρεση εκείνο το απόγευμα, μένοντας κι αυτός στα… χαμηλά. Απέναντι στους «πράσινους», ο Αμερικάνος πόιντ-γκαρντ ήταν πολύ άστοχος, κυρίως, από μέση απόσταση. Για την ακρίβεια, ο πλέι-μέικερ του ΑΡΗ αστόχησε σε 8 δίποντα (3/11, 27,27% ευστοχία), κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος. Επιπλέον, μοίρασε 1 ασίστ σε ολόκληρο το παιχνίδι, επίδοση που είναι η χειρότερή του στην συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, μέχρι στιγμής.

Ο Ουότερς είναι ο καλύτερος σουτέρ που διαθέτει αυτή την στιγμή ο Αυτοκράτορας. Ο Αμερικάνος σουτάρει με πολύ υψηλά ποσοστά στο ξεκίνημα των πλέι-οφ και η ομάδα θα χρειαστεί σε μεγάλο βαθμό το καλό του σουτ, στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Προτεινόμενα Άρθρα