Ψάχνοντας την υπέρβαση!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σειρά υψηλών απαιτήσεων αυτή με τον Παναθηναϊκό για την ομάδα του Πρίφτη

Ημιτελικά Μπάσκετ Λιγκ, πράξη 1η σήμερα για τον ΑΡΗ, ο οποίος δίνει το πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό , στο ΟΑΚΑ απόψε στις 20:00 ( AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2 & NS2 HD).

Επειτα από προετοιμασία τουλάχιστον μίας εβδομάδας και χωρίς τον τραυματία Χάγκινς, η ομάδα του Δηήτρη Πρίφτη… πέφτει πλέον στα βαθιά και βρίσκει μπροστά της έναν από τους «κακούς δαίμονες» της. Στα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας ο ΑΡΗΣ γνώρισε ισάριθμες ήττες από τον Παναθηναϊκό (70-76, 80-59), ενώ έχασε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου (90-69). Γισ αυτό και οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να βγάλουν στο παρκέ του ΟΑΚΑ τον καλύτερο τους εαυτό και φυσικά θα ψάξουν την υπέρβαση, η οποία μόνο εύκολη δεν είναι.

Η απουσία του Χάγκινς αποδυναμώνει τον ΑΡΗ κάτω από το καλάθι και σήμερα θα φανεί πως η ομάδα θα λειτουργήσει ελλείψει του Αμερικανού, ο οποίος είναι και ο μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζει ο Πρίφτης. Στον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει ούτε αυτός προβλήματα της τελευταίας στιγμής, πέρα από τις δεδομένες απουσίες των Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννη. 

Η ταυτότητα του αγώνα

Διοργάνωση: Ημιτελικά πλέι οφ Μπάσκετ Λιγκ

Αγώνας: Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ (1ο παιχνίδι)

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητές: Χριστοδούλου-Μητσόπουλος-Μπήτης (Βιδάλης)

Προτεινόμενα Άρθρα