«Η συγκέντρωση, μας βοήθησε να γυρίσουμε στο ματς»

από AllAboutARIS

Ο υψηλός βαθμός συγκέντρωσης που είχε ο ΑΡΗΣ στο τέλος, ήταν το στοιχείο που τον βοήθησε να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση της νίκης, σύμφωνα με τον Οκάρο Ουάιτ. Διαβάστε τα όσα είπε ο Αμερικάνος φόργουορντ στον απεσταλμένο του AllAboutARIS, Γιώργο Σπέντζο.

«Καταφέραμε να πλησιάσουμε στο τέλος, παλέψαμε σκληρά κι επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Είναι ένα ματς πλέι-οφ, ένα «άγριο» παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει ν’ αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας και να επιστρέψουμε να παίξουμε έναν διαφορετικό αγώνα σε δύο ημέρες». Ανέφερε αρχικά ο Αμερικάνος φόργουορντ.

Πως κατάφεραν να επιστρέψουν στην διεκδίκηση της νίκης από το -17:

«Πιστεύω πως η συγκέντρωση που είχαμε μας βοήθησε σε αυτό. Υπάρχουν φορές που δεν θα παίξεις καλά, υπάρχουν και φορές που θα κάνεις το τέλειο παιχνίδι. Αυτό όμως που πρέπει να κάνεις, είναι να κρατάς το κεφάλι ψηλά, να συνεχίσεις ν’ αγωνίζεσαι και να μην τα παρατήσεις ποτέ. Αυτός ήταν ο λόγος που επιστρέψαμε στο ματς».

Πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα μετά τον τραυματισμό του Χάγκινς:

«Εμπιστευόμαστε τους προπονητές μας. Φαντάζομαι θα υπάρξουν αλλαγές. Σίγουρα μας λείπει ο Χάγκινς, ιδιαίτερα στους υπόλοιπους ψηλούς,  αλλά παραμένουμε ομάδα, θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και θα δούμε τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Προτεινόμενα Άρθρα