"Ανυπομονούμε για το παιχνίδι του Παλέ"

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αφήνει πίσω του τα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και στρέφει την προσοχή του σε αυτά που ακολουθούν στο Παλέ. Ο Τζερέλ ΜακΝίλ, μίλησε στο AllAboutARIS και τον Γιώργο Σπέντζο, για το πως περιμένει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τα ματς στο "Nick Galis Hall".

«Πιστεύω πως δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα δύο παιχνίδια. Σήμερα δεν ξεκινήσαμε τόσο δυνατά, αλλά καταφέραμε να πλησιάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το ότι βρεθήκαμε πίσω με 20 πόντους. Ήταν σχεδόν ίδια τα δύο παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε». Είπε αρχικά ο Αμερικάνος γκαρντ.

Για τις απουσίες του Ξανθόπουλου και του Ζάρα που ήρθαν να προστεθούν σε αυτή του Χάγκινς:

«Σίγουρα είναι απώλειες για εμάς, αλλά δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε κάτι, ούτε έχουμε δικαιολογίες. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να παίξουν καλά. Ελπίζουμε τις επόμενες μέρες να έχουμε μαζί μας τον Ξανθόπουλο και τον Ζάρα, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας».

Για το γεγονός ότι φορτώθηκε από πολύ νωρίς με δύο φάουλ:

«Οι επαφές, ιδιαίτερα στα παιχνίδια των πλέι-οφ είναι πιο δυνατές και είναι λογικό να παίζεις πιο σκληρά. Η αλήθεια είναι ότι βγήκα λίγο εκτός ρυθμού στο πρώτο μέρος, αλλά στην 3η περίοδο, αισθανόμουν καλά και πίεσα τον εαυτό μου να παίξει καλύτερη άμυνα χωρίς να κάνω φάουλ».

Για το τρίτο παιχνίδι της σειράς στο Παλέ:

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι για τον αντίπαλο όπως πάντα. Επιθετικά στην έδρα μας είμαστε καλοί αθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Έχουμε από τα καλύτερα εντός έδρας σερί και περιμένουμε ξανά τους φιλάθλους μας να έρθουν και να μας υποστηρίξουν. Να μας μεταδώσουν την ενέργεια και την ένταση που χρειαζόμαστε. Ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα