"Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς"

από AllAboutARIS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι η ήττα του Παναθηναικού ήταν ένα καλό μάθημα για τους παίκτες του ενώ αναφέρθηκε και σε… εξωαγωνιστικά θέματα, χωρίς όμως να μιλήσει για την συμπεριφορά του και των παικτών του.

Ο προπονητής του Παναθηναικού είπε: “‘Ηταν ένα καλό μάθημα για εμάς, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, ξεκινάμε τον αγώνα και το μυαλό μας είναι στην επίθεση. Τα δυνατά παιχνίδια ξεκινάμε από την άμυνα, εκεί βάζεις σώμα και μυαλό. Είχαμε πρόβλημα στο “1 εναντίον 1″, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ σε όλο το παιχνίδι αλλά και στο τελείωμα το κάναμε με λάθις τρόπο όταν τα γκαρντ του ΆΡΗ ήταν ζεστά. Εϊναι θέμα στρατιγικής και τα φάουλ. Είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ, το οποίο δείχνει έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης. Ορισμένα παιδιά που δεν έχουν εμπειρέις από δυνατές έδρες, πρέπει να βάζουμε περισσότερο το σώμα μας”.

Αναφορικά αν ο Παναθηναικός θα πρέπει να ξεκινάει με τον Διαμαντίδη είπε: “Ο Δημήτης παίζει αυτό τον ρόλο διαβάζει το παιχνίδι έχει την εμπειρία, δεν είναι στην κατάσταση για να τον καταπονούμε συνέχεια. Άλλα παιδιά πρέπει να βγουν μπροστά και να δουν πως πρέπει να λειτουργούνε. Αν είναι το πρόβλημα αυτό, ο ρόλος του Διαμαντίδη, πρέπει να το λύσουμε” και πρόσθεσε: “Δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν ήμασταν δυνατοί ψυχικά και σωματικά, δεν, δεν, δεν. Δεν ήμασταν εδώ. Στα μεγάλα ματς ξεκινάς από πίσω. Ο Νικ (σ.σ.Καλάθης) μας έλειψε πολύ, είναι ένα καλό μάθημα για τους νέους Έλληνες παίκτες μας”

Για τον Νικ Καλάθη είπε: “Δοκίμασε πριν το ματς αλλά πονούσε και τον προστατεύσαμε. Θα δούμε για την Τετάρτη”.

Στην συνέχεια έγινε ερώτηση σχετικά με την συμπεριφορά του πριν την έναρξη του αγώνα όταν δημιουργήθηκε ένταση στην φυσούνα: “Δεν υπήρξε χειρονομία από μένα, πρώτα θα συζητήσετε την δράση. Τις ροχάλες και τα αντικείμενα, σέβομαι την προσπάθεια του ΑΡΗ δεν ζούμε στο ’80 πρέπει να σταματήσουν αυτά. Δεν ήθελα να το αναφέρω λόγω ΑΡΗ” και συνέχισε με το αγωνιστικό λέγοντας: “Το πρόβλημα μας ήταν η πρώτη γραμμή άμυνας, τα δύο γκαρντ του ΑΡΗ έβαλαν 42 πόντους. Δεν βλέπουμε το δέντρο και να χάσουμε το δάσος”.

Στην συνέχεια έγινε ερώτηση για το αν η συμπεριφορά του Διαμαντίδη, με τις διαμαρτυρίες του προς τους διαιτητές προκαλεί τους φιλάθλους και ο προπονητής του Παναθηναικού είπε: “Νομίζω ότι αστειεύεστε τώρα. Το να φτάσουμε στο σημείο να σχολιάσουμε την συμπεριφορά του Διαμαντίδη φτάνει στα όρια της ασέβειας. Ότι γίνεται, αν κάποιοι λένε για… φλόπινγκ ή για διαμαρτυρία, είναι μέσα στις τέσσερις γραμμές. Όλο αυτό ξέρω τι είναι.. Δεν γίνεται ένα παιδί που είναι πρότυπο, όπως ο Γκάλης, να βγάλουμε ότι η συμπεριφορά του είναι απρεπή, δεν έχει απαντήσει δεν έχει προκληθεί. Αυτά είναι παλιά κόλπα. Η γκεμπελική μέθοδος και η προβοκάτσια δεν θα περάσει. Εϊναι κόσμημα του ελληνικού αθλητισμού”..

Είπε ο Πεδουλάκης που οι παλιοί τον θυμούνται να κάνει τα μύρια όσα στον Νίκο Γκάλη και πάντα να χάνει στον… Τάφο του Ινδού!

Προτεινόμενα Άρθρα