Τώρα ξέρει τον τρόπο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Και πάλι «λαβωμένοι» οι «κίτρινοι», αλλά με την ψυχολογία στα ύψη μετά την προχθεσινή νίκη

ΑΡΗΣ-Παναθηναϊκός πράξη 4η σήμερα στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της σειράς των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Μπάσκετ Λιγκ.

Με τον θόρυβο από την εκκωφαντική νίκη των «κίτρινων» και τα όσα διαδραματήστηκαν στον αγώνα να μην έχει κωπάσει ακόμα, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για 4η φορά σε διάστημα μίας εβδομάδας, με φόντο τους τελικούςτου πρωταθλήματος. 

Ο ΑΡΗΣ θα μπει στο παρκέ του Παλέ με τν ψυχολογία στα ύψη αλλά και δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα, τα οποία όμως δεν τον εμπόδισαν προχθές να πάρει μία μεγάλη νίκη. Με το γήπεδο κατάμεστο και πάλι, οι παίκτες του Πρίφτη θα προσπαθήσουν να ρίξουν και σήμερα στο καναβάτσο τον Παναθηναϊκό, οδηγώντας έτσι την σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους θέλουν να αποφύγουν την διαδικασία ενός πέμπτου αγώνα. Για αυτό και θα προσπαθήσουν να μην επαναλάβουν την εμφάνιση της περασμένης Δευτέρας. Νέο πρόσωπο για τον Παναθηναϊκό αναμένεται να είναι ο ανέτοιμος Νικ Καλάθης, ενώ παραμένει ερωτηματικό αν θα χρησιμοποιηθούν οι Γκιστ, Χέινς και Φελντέιν που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα. 

Η ταυτότητα του αγώνα

Διοργάνωση: Μπάσκετ Λιγκ, ημιτελική φάση πλέι οφ

Αγώνας: ΑΡΗΣ-Παναθηναϊκός

Γήπεδο: Nick Galis Hall

Ωρα έναρξης: 19:00

Διαιτητές: Πηλοϊδης, Μητσόπουλος, Δεσλής

Προτεινόμενα Άρθρα