Προσωπική υπόθεση

από AllAboutARIS

Τζερέλ ΜακΝίλ και Ντόμινικ Ουότερς είναι οι δύο παίκτες που μεγαλουργούν, επιθετικά, για τον ΑΡΗ στην ημιτελική σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όπως στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια, έτσι και στο τέταρτο, οι δύο Αμερικάνοι γκαρντ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι «κίτρινοι» επιθετικά. Ανάμεσα στους δύο παίκτες μπορούμε να πούμε ότι έχει δημιουργηθεί ένας άτυπος ανταγωνισμός για το ποιος θα σκοράρει τους περισσότερους πόντους και θα προκαλέσει την μεγαλύτερη φθορά στον αντίπαλο (με σκοπό πάντα το ομαδικό συμφέρον και όχι την προσωπική ανάδειξη).

Πιο συγκεκριμένα, στον πρώτο ημιτελικό ο ΜακΝίλ είχε 22 πόντους και ο Ουότερς 12. Στον δεύτερο, ο Ουότερς σταμάτησε στους 15 πόντους, ενώ ο ΜακΝιλ στους 11. Επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη, οι δύο Αμερικάνοι με 21 πόντους έκαστος, οδηγούν τον ΑΡΗ στη νίκη. Στο χθεσινό ματς, ο ΜακΝίλ μέτρησε 16 πόντους και ο Ουότερς 12.

Μετά τη νέα νίκη του ΑΡΗ, η σειρά βρίσκεται στο 2-2 και τα πάντα θα κριθούν στο 5ο ματς. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να πραγματοποιήσει ακόμη μία τέλεια εμφάνιση, προκειμένου να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τους μεγάλους τελικούς του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και θα χρειαστεί τα δύο «πολυβόλα» του σε πολύ καλή ημέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα