Με 13 παίκτες η αποστολή για τον πέμπτο ημιτελικό

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αύριο θα φανεί αν θα χρησιμοποιηθούν στον πέμπτο ημιτελικό οι δύο παίκτες

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, με ανακοίνωση μέσω της επίσημης σελίδας της, οι Ξανθόπουλος και Ζάρας ακολούθησαν μέρος της σημερινής προπόνησης και θα συμπεριληφθούν  στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Πρίφτη να αποφασίζει αν θα τους χρησιμοποιήσει. 

Η αποστολή του ΑΡΗ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι απαρτίζεται από 13 παίκτες.

Αναλυτικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

“Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (14/05, 18:00, NS3) τον Παναθηναϊκό στο Ο.Α.Κ.Α, στον πέμπτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των playoffs της Basket LeagueΣΚΡΑΤΣ και σήμερα Παρασκευή (13/05) έκανε μία απογευματινή προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

Απών ήταν ο Jamelle Hagins, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος και ο Θόδωρος Ζάρας ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης. Οι δύο καλαθοσφαιριστές θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Αθήνα και αύριο θα φανεί αν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Η αποστολή του ΑΡΗ, η οποία αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα, απαρτίζεται από 13 παίκτες, οι οποίοι είναι οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Τάσος Δήμας, Μιχάλης Πελεκάνος, Slaven Cupkovic, Δημήτρης Φλιώνης, Okaro White, Dominic Waters, Νίκος Δίπλαρος, Θόδωρος Ζάρας, Jake Cohen, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ,Jerel McNeal.”

Προτεινόμενα Άρθρα