Δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ πρέπει να είναι πολύ δυνατός σε άμυνα κι επίθεση από την πρώτη στιγμή του αγώνα και να μην επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να βρει ρυθμό.

Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που προηγήθηκαν, ο Παναθηναϊκός σημείωσε τους περισσότερους πόντους του στο πρώτο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» στο πρώτο ματς πέτυχαν τους 46 από τους 85 συνολικά πόντους τους στο πρώτο ημίχρονο. Στο τρίτο σημείωσαν τους 37 από τους 68 στο πρώτο 20λεπτό, ενώ στον τέταρτο ημιτελικό σκόραραν τους 29 από τους 50 στο Α΄ ημίχρονο. Όσον αφορά τον δεύτερο ημιτελικό, πέτυχαν από 37 πόντους σε κάθε ημίχρονο.

Από την πλευρά τους οι “κίτρινοι”, στους τρεις από τους τέσσερις ημιτελικούς, ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο παιχνίδι πέτυχαν στο 2ο ηίχρονο τους 40 από τους 79 πόντους τους, στο δεύτερο τους 37 από τους 60 και στο τέταρτο τους 37 από τους 56. Εξάιρεση αποτελεί το τίρτο ματς, εκεί όπου η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη σκόραρε 42 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 35 στην επανάληψη.

Με οδηγό τα παραπάνω δεδομένα, οι παίκτες του Αυτοκράτορα θα πρέπει να ξεκινήσουν πολύ δυνατά και να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης από νωρίς, προκειμένου να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο τους αντιπάλους τους.

Προτεινόμενα Άρθρα