«Δεν μας άφησαν να παίξουμε στην αρχή»

από AllAboutARIS

Η έλλειψη «σκληράδας» στο πρώτο δεκάλεπτο, ήταν το στοιχείο που ζημίωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό τον ΑΡΗ στο σημερινό ματς, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος αναφέρθηκε και στα σφυρίγματα.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε πολύ καλή προσπάθεια σε όλη την σειρά. Ήμασταν μαχητικοί, ανταγωνιστικοί, στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Το κακό έγινε στο πρώτο δεκάλεπτο. Εκεί δεν μπήκαμε τόσο σκληρά όσο ο αντίπαλός μας. Για να παίξουμε όμως πρέπει να μας αφήσουν και αυτό δεν έγινε στην αρχή.Είμαστε ρεαλιστές πάντως, γνωρίζαμε πόσο δύσκολο ήταν το έργο μας.

Ο χρόνος που έχουμε στην διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε είναι πολύ περιορισμένος. Οι απουσίες εξακολουθούν να υπάρχουν. Οι παίκτες σαν παρουσία υπάρχουν, αλλά δεν είναι στον κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας. Πιστεύω η σειρά με την Α.Ε.Κ. θα είναι πολύ δύσκολη. Παρά τα προβλήματα όμως, πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Η Α.Ε.Κ. έχει προσωπικότητες ικανές για το οτιδήποτε, έχει παιδιά με ταλέντο κι εμπειρία. Θεωρώ θα είναι μια πολύ δύσκολη σειρά».

Τέλος ο κόουτς του ΑΡΗ σημείωσε:

«Το παιχνίδι του κυπέλλου ήταν πάρα πολύ κακό για εμάς, καθώς προερχόμασταν από αγωνιστική κοιλιά. Είχε να κάνει μ’ εμάς και όχι με τον Παναθηναϊκό».

Προτεινόμενα Άρθρα