«Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο»

από AllAboutARIS

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε ο ΑΡΗΣ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τα όσα είπε ο Σέρβος φόργουορντ στο AllAboutARIS και τον Γιώργο Σπέντζο.

Το σχόλιό του για το σημερινό παιχνίδι:

«Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα, χωρίς τρεις πολύ σημαντικούς παίκτες για το ροτέσιον. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πλέον έχουμε λίγο χρόνο στην διάθεσή μας για να ξεκουραστούμε και μετά να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια με την Α.Ε.Κ. Θα ήταν σημαντικό αν είχαμε περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για την Α.Ε.Κ.».

Αν θα είχε το παιχνίδι διαφορετική κατάληξη σε περίπτωση που το δικό του τρίποντο ή του ΜακΝίλ έβρισκε στόχο, όταν ο ΑΡΗΣ μείωσε στους 7 πόντους:

«Ποιος ξέρει; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά. Και οι δικοί μου πόντοι και του ΜακΝίλ και όλων των παιδιών βοήθησαν την ομάδα, αλλά όπως προείπα ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα και για την κερδίσεις πρέπει να εκμεταλλευτείς όλες μας όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν».

Για το πώς περιμένει την ομάδα στην σειρά των μικρών τελικών με την Α.Ε.Κ.:

«Αρκετά παιδιά είναι κουρασμένα μετά από αυτά τα πέντε πολλά δυνατά παιχνίδια, αλλά αυτή η ομάδα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να δώσει τα πάντα. Περιμένουμε ανάλογης δυσκολίας παιχνίδια και απέναντι στην Α.Ε.Κ., γι’ αυτό πολύ σημαντικό είναι να παίξουμε ομαδικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Προτεινόμενα Άρθρα