Τα «κίτρινα» highlights της ημιτελικής σειράς

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχασε την πρόκριση για τους μεγάλους τελικούς του πρωταθλήματος στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό και το AllAboutARIS σας παρουσιάζει τους αριθμούς των «κιτρίνων» που έκαναν την διαφορά.

Πιο αναλυτικά, οι 22 πόντοι που σημείωσε ο Τζερέλ ΜακΝίλ στον 1ο ημιτελικό, ήταν οι περισσότεροι που πέτυχε παίκτης του ΑΡΗ στην σειρά. Τα 14 ριμπάουντ του Οκάρο Ουάιτ στο 4ο παιχνίδι, είναι η κορυφαία ατομική επίδοση για τον Αυτοκράτορα, ενώ οι 7 ασίστ του Ντόμινικ Ουότερς στον 1ο αγώνα είναι ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι «κίτρινοι». Καλύτεροι «κλέφτες» αποδείχθηκαν οι ΜακΝίλ και Ουάιτ, πραγματοποιώντας 3 κλεψίματα στον 4ο ημιτελικό, ενώ οι ίδιοι παίκτες, μαζί με τον Σπύρο Μούρτο, κέρδισαν τα περισσότερα φάουλ στην σειρά (6) στον 2ο, 3ο και 4ο ημιτελικό αντίστοιχα. Επιπλέον, στον 4ο τελικό οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο, περιορίζοντας τον Παναθηναϊκό στους 50 πόντους. 

Στα γεγονότα που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια της ημιτελικής σειράς, δεν γίνεται να μην σταθούμε και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΑΡΗ στα δύο εντός έδρας παιχνίδια. Ο Αυτοκράτορας με την δύναμη της έδρας του, κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 και να στείλει την σειρά σε 5ο ματς, διεκδικώντας με αξιώσεις την πρόκριση στους μεγάλους τελικούς.

Προτεινόμενα Άρθρα