«Τα πράγματα δεν πήγαν καλά στη Θεσσαλονίκη»

από AllAboutARIS

«Μέτρησε και ο αντίπαλος στην σειρά»

Στο ότι τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για αυτούς στην Θεσσαλονίκη στάθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε δηλώσεις μετά το τέλος της σειράς εμ τον ΑΡΗ.

Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε στο sport-fm.gr:

-Βασίλη, τι άλλαξε στο ΟΑΚΑ, σε σχέση με τα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και ο Παναθηναϊκός έφτασε σε αυτή τη νίκη – πρόκριση;

«Ημασταν σαφώς καλύτεροι απ’ ότι στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεντρωμένοι θα έλεγα και προσηλωμένοι στον στόχο μας. Παίξαμε σε καλό επίπεδο στα περισσότερα λεπτά και φτάσαμε στη νίκη. Σίγουρα χρειάζεται να διορθώσουμε αρκετά πράγματα ενόψει των τελικών, αλλά αυτά θα τα δούμε από εδώ και στο εξής στις προπονήσεις».

-Είχατε περισσότερη ενέργεια στο τελευταίο ματς; Πως το εξηγείς;

«Τα πράγματα δεν πήγαν καλά στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό πέρασε. Συμβαίνει πολλές φορές στο μπάσκετ σε τέτοια παιχνίδια. Δεν μπορείς να είσαι το ίδιο καλός, πάντα, σε όλη τη σειρά. Παίζουν πολλά ρόλο. Η μέρα που θα βρεθείς, ο αντίπαλος, η κούραση. Πάρα πολλά. Σημασία εχει ότι νικήσαμε και είμαστε στον τελικό. Τώρα πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

-Για μια ακόμη φορά, πάντως, παρουσιάστηκε το γνωστό… σύμπτωμα του Παναθηναϊκού. Άλλη απόδοση εκτός έδρας, άλλη στο ΟΑΚΑ…

«Δεν είναι μυστικό ότι στην έδρα μας παίζουμε καλύτερα. Θες ότι έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, θες ότι εδώ είναι το σπίτι μας, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Καλύτερα για εμάς και καλύτερα για τους αντιπάλους μας. Ετσι θα είναι και στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, με τον κόσμο να αποτελεί τον 6ο μας παίκτη, όπως λένε. Όμως, αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αυτή τη φορά θα πρέπει να δείξουμε και πράγματα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα πρέπει να μεταμορφωθούμε, θα έλεγα. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα