«Θα τα δώσουμε όλα για το μπρέικ»

από AllAboutARIS

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε πως ο ΑΡΗΣ πρέπει να διορθώσει τα λάθη του και να πάει στο «Ο.Α.Κ.Α.» για το «διπλό», προκειμένου να ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας.

«Συγχαρητήρια στην Α.Ε.Κ για τη νίκη. Εμείς δείξαμε δύο πρόσωπα στο σημερινό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση, πιέσαμε στα 4/4 του γηπέδου και καταφέραμε βρούμε ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, η Α.Ε.Κ. άλλαξε την άμυνά της, εμείς από την πλευρά μας δεν «διαβάσαμε» καλά τα μις-ματς. Αντίθετα η Α.Ε.Κ. έπαιξε πολύ καλά στο πικ εν ρολ, έβαλε τα μεγάλα σουτ και κατάφερε να κάνει το μπρέικ. Από εδώ και πέρα θα δούμε τα λάθη μας και θα πάμε στο «Ο.Α.Κ.Α.» για να κερδίσουμε. Το έχουμε ξανακάνει άλλωστε. Φέτος η ομάδα έχει δείξει ότι ανταπεξέρχεται στα δύσκολα και αυτή είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για το μπρέικ. Η Α.Ε.Κ. έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα και όλα τα παιχνίδια μεταξύ μας ήταν ντέρμπι». Είπε αρχικά ο Έλληνας πόιντ-γκαρντ.

Για την κούραση και σε τι βαθμό αυτή έχει επηρεάσει την ομάδα:

«Δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Το ροτέσιον ήταν μικρό στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό αυτή είναι η αλήθεια, αλλά είναι το τέλος της χρονιάς και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την κούραση».

Προτεινόμενα Άρθρα