«Να παίξουμε με καλύτερες προϋποθέσεις στο Ο.Α.Κ.Α.»

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης επεσήμανε τα λάθη που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του, προκειμένου να παίξει καλύτερα στον δεύτερο μικρό τελικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του ΑΡΗ:

«Είχαμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ είχε περισσότερη ενέργεια και κέρδισε δίκαια. Ο λόγος που συνέβη αυτό, είναι επειδή άλλαξε την τακτική της, έπαιξε με κοντό σχήμα και πήγε το παιχνίδι στο ένας εναντίον ενός. Εμείς δεν «είχαμε πόδια» για να τους αντιμετωπίσουμε με αποτέλεσμα να χάσουμε τις μάχες σε άμυνα κι επίθεση. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να πάμε στο «Ο.Α.Κ.Α.», να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να παίξουμε με καλύτερες προϋποθέσεις».

Για την χθεσινή του τοποθέτηση που υποστήριξε πως οι μικροί τελικοί δεν έχουν ουσία:

«Να είστε σίγουροι ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες και προσωπικά εγώ έχουμε μεγάλο κίνητρο. Εχθές μου ζητήθηκε να τοποθετηθώ και είπα την άποψή μου. Δεν σημαίνει όμως ότι, δεν τα βλέπουμε με κίνητρο τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Σήμερα προσπαθήσαμε πολύ».

Πιο ήταν το πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού

«Ήταν ένα τρίλεπτο τετράλεπτο που η Α.Ε.Κ. άλλαξε την τακτική της κι εμείς κάναμε κακές επιθέσεις. Εκεί άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα και η ψυχολογία μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο κρίθηκε το παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα