Πρόβλημα με Οκάρο

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Μεσημεριανή προπόνηση και βίντεο ανάλυσης του αντιπάλου είχε το πρόγραμμα σήμερα το μεσημέρι

Με μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία οτου ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει να αντιμετωπίσει, έναν νέο αγωνιστικό “πονοκέφαλο”.

Αυτή την φορά ο Οκάρο Γουάιτ είναι εκείνος που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στην φτέρνα και αύριο αναμένεται η επανεκτίμηση της κατάστασης του Αμερικανού, όπου και θα φανεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα για το μπρέικ.

 Συνεχίζεται λοιπόν η “ατυχία” των “κιτρίνων” ,καθώς υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστουν στο ΟΑΚΑ στερούμενοι των υπηρεσιών του καλύτερου τους παίκτη. 

Να σημειωθεί πως προηγήθηκε ,της μεσημεριανής προπόνησης, ανάλυση του αντιπάλου με την βοήθεια του βίντεο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ, καθώς και η αποστολή που αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα: 

“Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (21/05, 19:00, OTESPORT 4 HD) την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α., στον δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης των playoffs της Basket LeagueΣΚΡΑΤΣ.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Απών ήταν ο τραυματίας Jamelle Hagins, ενώ ο Okaro White αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη φτέρνα και αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, για να φανεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Την αποστολή του ΑΡΗ, η οποία αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα, απαρτίζουν οι: Βασίλης Ξανθόπουλος, Τάσος Δήμας, Μιχάλης Πελεκάνος, Slaven Cupkovic, Δημήτρης Φλιώνης, Okaro White, Dominic Waters, Νίκος Δίπλαρος, Θόδωρος Ζάρας,Jake Cohen, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Jerel McNeal.”

Προτεινόμενα Άρθρα