Ξεκάθαρα μηνύματα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόνο τυχαίες δεν πρέπει να θεωρούνται οι διαιτησίες με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Η φετινή χρονιά αποδεδειγμένα αποτελεί την δυναμική επιστροφή του ΑΡΗ στο ελληνικό μπάσκετ, με την παρουσία ενός ισχυρού οικονομικά παράγοντας, όπως τον Νίκο Λάσκαρη. Είναι πλέον ξεκάθαρο όμως ότι δεν αρέσει σε κάποιους. 

Ορισμένες κακές διαιτησίες στην διάρκεια της regural season, μπορεί να ήταν απλά συμπτώσεις. Αυτές όμως που βρήκε μπροστά του στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά και ειδικά χθες με την ΑΕΚ, στέλνουν ένα απλό και ξεκάθαρο μήνυμα.

Χωρίς καμία δόση λαϊκισμού, ο ΑΡΗΣ πλέον έχει αρχίζει να φοβίζει. Και φοβίζει γιατί έχει δυναμώσει, κοιτώντας από φέτος μάλιστα στα μάτια ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, τον οποίο λίγο έλειψε να αφήσει έξω από τους τελικούς της Μπάσκετ Λιγκ. Για αυτό λοιπόν και τέτοιες διαιτησίες με αποκορύφωμα την χθεσινή, μόνο τυχαίες δεν είναι. Αντίθετα, αποτελούν ξεκάθαρα μηνύματα προς τον ΑΡΗ. Ενας ΑΡΗΣ που όμως πρέπει να αντιδράσει και να καταλάβει ότι για να φτάσει ξανά στην κορυφή δεν πρέπει να φτιάξει μόνο μία καλή ομάδα, αλλά και να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο σύστημα, μαζί με ανθρώπους που έχουν… ριζώσει στις θέσεις τους εδώ και δεκαετίες.

Προτεινόμενα Άρθρα