Ώρα να παίξει άμυνα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών με την Α.Ε.Κ., θα πρέπει να επιβάλλει τον ρυθμό του στο παρκέ με την δυνατή του άμυνα.

Στους δύο αγώνες που προηγήθηκαν, οι «κίτρινοι» είχαν πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους και αρκετά νεκρά διαστήματά στο παιχνίδι τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό η Α.Ε.Κ. και κατάφερε να κερδίσει.

Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο ημίχρονο του πρώτου μικρού τελικού, εκεί όπου ο Αυτοκράτορας περιόρισε την Ένωση στους 28 πόντους, η άμυνα του ΑΡΗ δεν μπόρεσε να καταστρέψει το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς.

Πιο συγκεκριμένα, η αθηναϊκή ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου μικρού τελικού κατάφερε να σκοράρει 49 (!) πόντους, ενώ στο ματς στο «Ο.Α.Κ.Α.» σημείωσε 48 στο πρώτο ημίχρονο και 41 στο δεύτερο.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι «κίτρινοι» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσηλωμένοι στο αμυντικό κομμάτι στο τρίτο παιχνίδι της σειράς και να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να βρούνε ρυθμό. Όλα τα μεγάλα παιχνίδια φέτος ο ΑΡΗΣ τα κέρδισε από την άμυνα και την προσεχή Τετάρτη η αμυντική τους απόδοση θα είναι αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα