«Ισως θεωρούν ότι είναι αδικημένοι…»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την αντίδραση του ΑΡΗ περιμένει ο Σέρβος στο αυριανό παιχνίδι του Παλέ

Ο Ντούσαν Σάκοτα ήταν από τους παίκτες της ΑΕΚ που επέδειξαν άκρως προκλητική στάση στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Μία στάση που συνεχίζει να έχει και εν όψει Παλέ.

Ο αρχηγός της Ενωσης σε δηλώσεις του τόνισε ότι περιμένει την αντίδραση του ΑΡΗ λόγω του εκνευρισμού του, που σύμφωνα με τον ίδιο προέρχεται από το αίσθημα αδικίας που… ίσως νιώθει. 

«Σίγουρα ήταν η καλύτερή μου εμφάνιση, αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει μόνο το ότι κερδίσαμε. Δεν πιστεύω πως σε αυτά τα ματς παρακολουθούν πολλοί ποιος παίζει καλά, αλλά ποιος παίρνει τη νίκη. Είμαστε στο 2-0 και είμαστε ένα βήμα από την 3η θέση». 

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι η σειρά έχει τελειώσει, γιατί θα το πληρώσουμε ακριβά. Νομίζω ότι την Τετάρτη (25/5) θα παίξουν με πολλή ένταση. Θα αντιδράσουν γιατί έχουν εκνευρισμό μέσα τους. Ίσως θεωρούν ότι είναι αδικημένοι, γιατί τέλειωσαν τρίτοι το πρωτάθλημα, αλλά έτσι είναι το σύστημα. Υπάρχει μικρός τελικός. Εμείς ξέραμε πως είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε την 3η θέση. Αν είναι νευριασμένοι, δεν μας αφορά. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας».

Όσον αφορά στην πίεση που ενδεχομένως αισθάνονται οι παίκτες της ΑΕΚ, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει πίεση για το επόμενο παιχνίδι. Εις βάρος των παικτών του Άρη υπάρχει, γιατί παίζουν στην έδρα τους. Για εμάς, η καλή πίεση είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Πίεση όταν παίζεις για την ΑΕΚ, πάντα θα υπάρχει, όπως υπάρχει και ευθύνη».

Προτεινόμενα Άρθρα