Αύριο η απόφαση για την παρουσία κόσμου στο Αλεξάνδρειο

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αύριο το πρωί στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί η οριστική σύσκεψη των μέτρων τάξης για τον αγώνα του ΑΡΗ με την ΑΕΚ, όπου θα αποφασιστεί αν θα γίνει με την παρουσία κόσμου ή χωρίς.

Όλα ξεκίνησαν από την απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει την συγκέντρωση των φιλάθλων του ΑΡΗ έξω από το Αλεξάνδρειο όπως είχε αναφέρει η ΚΑΕ στην ανακοίνωση της. Σήμερα το βράδυ πραγματοποιηθηκε διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με την παρουσία στο Αλεξάνδρειο των κ.κ. Μάνου Λάσκαρη, Λευτέρη Αρβανίτη και Θωμά Νικολού και σε απευθείας επικοινωνία με την Αθήνα όπου βρίσκεται ο Νίκος Λάσκαρης, μαζί με τους κ.κ. Παπακυριάκη και Σφυρή. 

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ είχε επικοινωνία και με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη για το θέμα. Αυτό που τέλικα αποφασίστηκε είναι να υπάρξει νέα σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα σήμερα στις 10:00 στην Θεσσαλονίκη, παρουσία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, της ΑΕΚ, της ΔΕΑΒ, του ΕΣΑΚΕ αλλά και του Εισαγγελέα, στην οποία θα αποφασιστεί τι θα γίνει με την παρουσία ή όχι του κόσμου στο Αλεξάνδρειο. 

Στην ΚΑΕ επιμένουν στην απόφαση τους να γίνει συγκέντρωση έξω από το γήπεδο, αλλά η Αστυνομία από την πλευρά της συνεχίσει να μην την επιτρέπει. Οριστική απόφαση αύριο το πρωί, με την ΚΑΕ να είναι έτοιμη ακόμα και να εκδόσει εισιτήρια για τον αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα