Δεν έκανε πίσω ο ΑΡΗΣ!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Παρά τις πιέσεις, δεν έκανε πίσω και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών- Ανοιχτά κυλικείο του Παλέ και Μπουτίκ της KAE!

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν έκανε πίσω στην απόφασή της για κεκλεισμένων των θυρών εξευτελίζοντας έτσι με αυτόν τρον τρόπο όσους βιάστηκαν να μιλήσουν για…κωλοτούμπα. Ο ΑΡΗΣ δεν έκανε πίσω και το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο προκειμένου να αναδειχθεί επικοινωνιακά η γύμνια του ελληνικού μπάσκετ και του συστήματος. Να σημειωθεί ότι φυσικά το κυλικείο του γηπέδου θα λειτουργήσει κανονικά και εκεί θα παρακολουθήσει το παιχνίδι ο Νίκος Λάσκαρης!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. οριστικοποιεί την απόφασή της για την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του σημερινού (25/05, 19:00) αγώνα με την Α.Ε.Κ.

Κατόπιν σχετικής απαγόρευσης, δε θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν το κυλικείο του γηπέδου και ηARIS BC Boutique “The Legend Store”.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., πιστή στην προ διημέρου απόφασή της, ενημερώνει ότι σύσσωμο το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. και η οικογένεια Λάσκαρη δε θα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του «Nick Galis Hall», στη σημερινή αναμέτρηση”.

Προτεινόμενα Άρθρα