Πραγματικός ηγέτης!

από AllAboutARIS

Ο Τζερέλ ΜακΝίλ βοήθησε τον ΑΡΗ να φτάσει στη νίκη και να μειώσει σε 2-1 την σειρά των μικρών τελικών.

Ο Αμερικάνος γκαρντ του ΑΡΗ, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν κατάφερε να βρει ρυθμό επιθετικά, στην επανάληψη βελτίωσε και το ποσοστό του στα σουτ εντός παιδιάς, σημειώνοντας τους 13 από τους 15 πόντους του.

Δημιουργός εκτός από εκτελεστής

Ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε εχθές χωρίς τον καλύτερο δημιουργό του, τον Ντόμινικ Ουότερς, όμως ο ΜακΝίλ φρόντισε να παίξει και για τον τιμωρημένο συμπαίκτη του, γεμίζοντας ιδανικά το κενό στην περιφέρεια. Ο Αμερικάνος γκαρντ, μοίρασε 8 τελικές πάσες (κορυφαία ατομική επίδοση για φέτος. Η προηγούμενη ήταν οι 7 στο πρώτο ματς των πλέι-οφ με την Κηφισιά), οι περισσότερες εκ των οποίων είχαν αποδέκτη τον πρώτο σκόρερ του ΑΡΗ και του αγώνα, συνολικά, Βασίλη Σϊμτσακ.

Πέρα από του 15 πόντους και τις 8 ασίστ, ο ΜακΝίλ κατέβασε 8 ριμπάουντ, έκανε 3 κλεψίματα και κέρδισε 7 φάουλ από τους αντιπάλους του.

Καθαρό μυαλό, παρά την κόπωση

Ο Αμερικάνος γκαρντ του ΑΡΗ, μέσα σε όλα τα θετικά που έκανε εχθές, δεν υπέπεσε σε ούτε ένα λάθος, δείκτης του βαθμού συγκέντρωσης που είχε στο παιχνίδι του, παρά το γεγονός ότι έμεινε στο παρκέ για 36:14 και όλες σχεδόν οι επιθέσεις περνούσαν από τα χέρια του.

Προτεινόμενα Άρθρα