«Χρωστάει» ένα μεγάλο ματς

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης το Σάββατο, θα χρειαστεί σε πολύ καλή κατάσταση όλους τους παίκτες του, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να ισοφαρίσει σε 2-2 την σειρά των μικρών τελικών.

Οι «κίτρινοι» έχουν καταπονηθεί από τα πολλά και συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια. Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το τέλος τους τρίτου μικρού τελικού ότι, η βενζίνη στο ντεπόζιτο έχει τελειώσει, αλλά οι παίκτες του υποκινούμενοι από το συναίσθημα συνεχίζουν την μεγάλη προσπάθεια.

Το ερχόμενο Σάββατο, ο Αυτοκράτορας καλείται να κερδίσει ακόμη μία «μάχη» απέναντι στην Α.Ε.Κ., για να στείλει την σειρά σε 5ο παιχνίδι. Προκειμένου να επιτεύξει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πάρει το 100% από όποιον περάσει στο παρκέ ν’ αγωνιστεί. Στο ματς στο «Ο.Α.Κ.Α.», οι «κίτρινοι» θα χρειαστούν και το περιφερειακό σουτ του Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ, στην σειρά με την Α.Ε.Κ., δεν έχει δώσει λύσεις από την περιφέρεια. Για την ακρίβεια, ο «Τσούπκο» έχει 0/4 πίσω από τα 6,75 και είναι ανάγκη στον 4ο μικρό τελικό να δώσει σκορ στην ομάδα του με το περιφερειακό του σουτ και να προσθέσει έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στην άμυνα της Α.Ε.Κ.

Προτεινόμενα Άρθρα