«Χτίζει» στο υλικό που έχει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι ριζικές αλλαγές που θα αποφευχθούν και οι ποιοτικές προσθήκες γύρω από τον φετινό κορμό

Στον ΑΡΗ βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Δημήτρη Πρίφτη, η οποία εφόσον είναι θετική -είναι και το πιο πιθανό- θα σημάνει την έναρξη του σχεδιασμού της νέας σεζόν.

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές και με τελευταίο παράδειγμα την περσινή, οι «κίτρινοι» δεν θα προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές του ρόστερ και ίσως για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα «χτίσουν» πάνω στο υλικό που ήδη έχουν. Με δεδομένο ως πάντα την παρουσά του Πρίφτη στον πάγκο της ομάδας. 

Η απόφαση για την παραμονή των ΜακΝίλ, Γουάιτ, Γουότερς και Γουάιτ είναι ειλλημένη, όπως και για κάποιους Ελληνες του ρόστερ. Δηλαδή ένας κορμός 6-7 παικτών πάνω στον οποίο ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να κάνει κάποιες προσθήκες Ελλήνων και κοινοτικών, ώστε να ανέβει επίπεδο την επόμενη χρονιά. 

Βέβαια η επιθυμία δεν φτάνει να υπάρχει μόνο από την μία πλευρά, αφού πάντα στην μέση υπάρχει το οικονομικό όπως και η προοπτική της Ευρωλίγκα ή του NBA όπως στην περίπτωση του Γουάιτ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΡΗΣ θέλει να δώσει μία συνέχεια στην φετινή χρονιά και όχι να δημιουργήσει κάτι πάλι από την αρχή.

Προτεινόμενα Άρθρα