Τα πέντε σενάρια για το μέλλον του Ντουράντ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Κέβιν Ντουράντ μένει ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί και αμερικανική ιστοσελίδα συγκέντρωσε τα πέντε επικρατέστερα σενάρια για το μέλλον του.

Ο »ΚD» θα αποτελέσει το πιο… καυτό όνομα, στην περίοδο της free agency, και μετά τον αποκλεισμό των Θάντερ οι συζητήσεις έχουν επικεντρωθεί στο πού θα συνεχίσει ο σούπερσταρ της Οκλαχόμα.  Οι φήμες, σιγά σιγά, «φουντώνουν», οι μνηστήρες εμφανίζονται και τον περιμένουν και οι Αμερικανοί έχουν ξεκινήσει τις εικασίες και τα ρεπορτάζ. 

Η ιστοσελίδα «12up» παρουσιάζει τα πέντε, επικρατέστερα ενδεχόμενα. Η αρχή γίνεται με το ενδεχόμενο παραμονής στους Θάντερ, η οποία ίσως μπορεί να του αποφέρει το αστρονομικό ποσό των 225 εκατ. δολαρίων για πενταετές συμβόλαιο.

Δεύτερο σενάριο η μετακίνησή του στο Μαϊάμι για τους Χιτ: ο ισχυρός κορμός της ομάδας, η παρουσία των Ουέιντ και Μπος και η πόλη του Μαϊάμι από μόνη της αποτελούν ισχυρά κίνητρα. Σενάριο νο 3: Επιστροφή στην «πατρίδα» του, την Ουάσιγκτον, για τους Ουίζαρντς. Ο Ντουράντ είναι… παιδί της Ουάσιγκτον και αυτό δεν αποκλείεται να παίξει το ρόλο του. 

Παράλληλα, αναφέρεται και το ακραίο, αλλά «τρομακτικό» σενάριο της μετακίνησής του στους Ουόριορς, για να χτίσει μία δυναστεία με τους Κάρι, Τόμπσον και Γκριν. Τελευταίο σενάριο που αναφέρεται στο κείμενο είναι η μετακίνησή του στο Τέξας για τους Σπερς, ώστε να «χτίσει» την Big Three του μέλλοντος με τους Όλντριτζ και Λέοναρντ. 

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα