Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Στεφ Κάρι!

από AllAboutARIS

Πολλά από τα αστέρια των ΗΠΑ σκέφτονται σοβαρά να μην συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Στεφ Κάρι δεν θα ενισχύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Ο φετινός MVP θα προτιμήσει να ξεκουραστεί και να αφήσει το δεξί του γόνατο να χαλαρώσει ύστερα από μία κοπιαστική σεζόν.

Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς έκανε μεγάλη προσπάθεια, ώστε να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ 72-10 των Σικάγο Μπουλς του 1996, ενώ στα φετινά πλέι-οφ επέστρεψε στην ενεργό δράση δίχως το γόνατο του να έχει αποθεραπευτεί πλήρως μετά τη «ζημιά» που υπέστη στον τρίτο αγώνα του πρώτου γύρου ενάντια στους Χιούστον Ρόκετς.

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι μέχρι στιγμής δικαιώνεται πανηγυρικά, καθώς πλησιάζει στο «repeat» του πρωταθλήματος ενάντια στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο 28χρονος άσος ήθελε πολύ να βρεθεί στη Βραζιλία, όμως πρέπει να προστατευθεί. Εξάλλου, αν θέλει να διεκδικήσει το πρώτο χρυσό του μετάλλιο, θα μπορέσει να το πράξει στους Ολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο.

Όσον αφορά τους παίκτες που σκέφτονται σοβαρά να μην κατέβουν, ο βασικός λόγος είναι ο ιός Ζήκα. Ο Πάου Γκασόλ εξέφρασε πρόσφατα τις ανησυχίες του, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται οι Αντρέ Ιγκουοντάλα, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ράσελ Γουέστμπρουκ, οι οποίοι δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και φυσικά τις οικογένειες τους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X