Ενδιαφέρει ο… κοινοτικός Ντίλαρντ

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρίφτης θέλει να ενισχύσει την περιφέρεια του και ένας παίκτης είναι στην λίστα του, είτε στο πλάνο Α είτε στο πλάνο Β. Ο λόγος για τον Κέβιν Ντίλαρντ που πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πατρών και σύμφωνα με πληροφορίες θα κατέχει κοινοτικό διαβατήριο και συγκεκριμένα αλβανικό.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ του Απόλλωνα Πατρών βρίσκεται και στα δύο πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη, το ένα είναι με την παραμονή του Ντόμινικ Ουότερς στο ρόστερ, το δεύτερο με την αποχώρηση του από την ομάδα. Ο Κέβιν Ντίλαρντ είναι ένας παίκτης ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον Ντόμινικ Ουότερς, γι’ αυτό έχει και θέσει στο πλάνο χωρίς τον δεύτερο στον ΑΡΗ, αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης θεωρεί ότι μπορούν να συνθέσουν ένα καλό δύδιμο στην περιφέρεια.

Βέβαια η βασική προυπόθεση για να προχωρήσει η περίπτωση του Κέβιν Ντίλαρντ είναι να πάρει αλβανικό διαβατήριο, κάτι που έχει δρομολογηθεί από την πλευρά του πρώην παίκτη του Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να αγωνιστεί στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Αλβανίας στις 31 Αυγούστου. Σε περίπτωση που δεν πάρει κοινοτικό διαβατήριο, η περίπτωση του δύσκολα θα προχωρήσει, μόνο αν τελικά δεν μείνει ο Ντόμινικ Ουότερς, για τον οποίο ο προπονητής του ΑΡΗ έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει και του χρόνου.

Ο 26χρονος πρώην παίκτης της Πάτρας (1.84) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ορτέζ, την Σαλόν και την Αντβέρπ ενώ στον Απόλλωνα Πατρών είχε μία εξαιρετική παρουσία με 18.6 πόντους (89.7% στις βολές, 52.6% στα δίποντα, 40.5% στα τρίποντα, 4.1 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3.45 λάθη μέσο όρο με το ranking να είναι στο 21.1. Βέβαια το “μελανό σημείο” στην περίπτωση του και κάτι που θα εξετάσει καλά ο Δημήτρης Πρίφτης είναι η υπόθεση του πριν μερικούς μήνες όταν βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο μηνών αλλά ο Απόλλων δεν τον έδιωξε, αντίθετα τον περίμενε να εκτίσει την ποινή του.

Προτεινόμενα Άρθρα