Θα… ξεφύγει μόνο για ιδιαίτερες περιπτώσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η δεδομένη πρόταση του ΑΡΗ και η… επικοινωνιακή αύξηση της ΑΕΚ

Ο Μιλόσεβτις ανανέωσε με την ΑΕΚ και στον ΑΡΗ στρέφουν αλλού το βλέμμα τους για την ενίσχυση της φροντ λάιν τους, έχοντας αρκετό χρόνο μπροστά τους.

Ο Βόσνιος ήταν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του Πρίφτη ως μπακ απ για την θέση «4». Για αυτόν τον λόγο ακριβώς, οι «κίτρινοι» δεν θα ξέφευγαν από τον προϋπολογισμό τους για τον 31χρονο φόργουορντ, ούτε φυσικά θα έμπαιναν σε διαδικασά πλειστηριασμού με την ΑΕΚ.

Στην Ενωση η κατάσταση δεν ήταν ξεκάθαρη για τον Μιλόσεβιτς, μέχρι που ήρθε η πρόταση του ΑΡΗ και αποφάσισαν να κάνουν την ρελάνς τους για τον παίκτη, στον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες προσέφεραν συμβόλαιο με τριψήφιο αριθμό αποδοχών. Ποσά που μπορεί να φτάσει ο ΑΡΗΣ, όχι όμως για τον Μιλόσεβιτς, ο οποίος ναι μεν αποτελεί μά καλή επιλογή όχι όμως για να αναγκάσει τους «κίτρινους» να πληρώσουν… υπεραξία για αυτόν. Αντίθερα μπορεί να το κάνουν για ιδιαίτερες περιπτώσεις, στυλ Γουάιτ ή ΜακΝίλ. 

Στον ΑΡΗ έχουν και άλλες λύσεις ως δευτέρες επιλογές για την θέση «4», όπως του Σoκό (δείτε εδώ) και θα τις εξετάσουν μέσα στο επόμενο διάστημα, έχοντας αρκετό χρόνο μπροστά τους ακόμα για να στελεχώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν. Σύμφωνα πάντα με την οικονομική πολιτική που έχουν χαράξει φυσικά…

Προτεινόμενα Άρθρα