Απαντάει μέσα στην εβδομάδα ο Μπόγρης

από AllAboutARIS

ΑΡΗΣ και Ολυμπιακός έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Έλληνας ψηλός αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση.

Ο 27χρονος ψηλός προέρχεται, ίσως, από την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Η παρουσία του στην Μπιλμπάο και το ισπανικό πρωτάθλημα ήταν άκρως πετυχημένη, όμως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βάσκοι, δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στην ACB.

ΑΡΗΣ και Ολυμπιακός είναι οι δύο ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Έλληνα center. Στον Αυτοκράτορα, ο Μπόγρης πρόκειται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς διαθέτει στοιχεία που χρειάζεται η ρακέτα του ΑΡΗ. Αντίθετα στον Ολυμπιακό, ο Έλληνας center θα έχει μπροστά του τους Γιανγκ και Μπιρτς, οπότε ο χρόνος συμμετοχής του στα παιχνίδια θα είναι λιγοστός.

Το που θα καταλήξει ο 27χρονος ψηλός αναμένεται να μαθευτεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει με τον ΑΡΗ και υπογράψει με τον Ολυμπιακό, ανοίγει ο δρόμος ώστε να μείνει ελεύθερος ο Βασίλης Καββαδάς από τους «ερυθρόλευκους» και ο ΑΡΗΣ να κινηθεί για την απόκτησή του.

Προτεινόμενα Άρθρα