Απαντούν με Νοβίτσκι οι Ουόριορς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο φετινός τίτλος μπορεί να χάθηκε για τους Ουόριορς, όμως στο Γκόλντεν Στέιτ κάνουν ήδη τα πλάνα τους εν όψει της νέας σεζόν, με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μεγάλη επιθυμία των «πολεμιστών» είναι να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Κέβιν Ντουράντ ο οποίος είναι free agency αυτο το καλοκαίρι, αλλά αν η προσπάθεια τους δεν είναι επιτυχής, η δεύτερη επιλογή αναμένεται να είναι ο Ντιρκ Νοβίτσκι.

Η διοίκηση των Ουόριορς προγραμματίζει να είναι πολύ επιθετική στην διεκδίκηση ελεύθερων παικτών και στις ανταλλαγές αυτό το καλοκαίρι. Ο 38χρονος Νοβίτσκι έχει το δικαίωμα να επιλέξει αν θα συνεχίσει στους Ντάλας Μάβερικς ή αν θα επιλέξει να διεκδικήσει ένα δεύτερο δαχτυλίδι, με τους Ουόριορς να είναι μια καλή επιλογή γι αυτό.

Οι «πολεμιστές» δεν έχουν ιδέα αν ο Νοβίτσκι είναι πρόθυμος να αφήσει την ομάδα του Ντάλας έπειτα από 18 χρόνια θητείας στους Μάβερικς. Ωστόσο, οι φιναλίστ των φετινών τελικών είναι δεδομένο ότι θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την απόκτησή του.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα