Η αναμονή και τα δεδομένα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απο μέρα σε μέρα οι απαντήσεις των δύο Αμερικανών

Στάση αναμονής τηρούν, θέλοντας και μη, στον ΑΡΗ, αναφορικά με τις υποθέσεις των ΜακΝίλ, Χάγκινς και Καββαδά, για τις οποίες αναμένεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Από μέρα σε μέρα, στο Παλέ αναμένουν τις απαντήσεις των δύο Αμερικάνων στις προτάσεις που τους έχουν κατατεθεί, ενώ για τον Καββαδά όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει τελικά με τον Ολυμπιακό.

Οσον αφορά τον ΜακΝίλ, ο ΑΡΗΣ του κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για την νέα χρονιά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν ξεπερνάει τις 200 χιλιάδες ευρώ (υπολογίζεται μεταξύ περίπου 160-190 χιλιάδων ευρώ). Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι πρόθυμος να ανεβάσει την προσφορά το κατά 10-20 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να πείσει τον Αμερικανό να ανανεώσει, κάτι για το οποίο υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία. 

Στην περίπτωση του Χάγκινς, ο ΑΡΗΣ του προτείνει συμβόλαιο με αποδοχές λίγο πιο πάνω από τις 100 χιλιάδες ευρώ. Οπως όμως στην περίπτωση του ΜακΝίλ, έτσι και ο 25χρονος σέντερ έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, με καλύτερα χρήματα, τις οποίες εξετάζει. Μία περίπτωση στην οποία είναι όλα ανοικτά.

Για τον Καββαδά, τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός που σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αθήνα πρότεινε στον παίκτη μείωση των αποδοχών του για να παραμείνει στον Πειραιά, αλλά ως τέταρτος σέντερ, με την λογική ότι θα αποκτηθεί ένας ακόμα μετά τον Μπιρτς. Μία υπόθεση που επίσης αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει αύριο. 

Προτεινόμενα Άρθρα