Οι αντί-Ουάιτ της λίστας Πρίφτη (vids)

από AllAboutARIS

Ο Οκάρο Ουάιτ είναι ο μεγάλος στόχος του ΑΡΗ, οι "κίτρινοι" δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν μετά το σάμερ λιγκ του Ορλάντο όπου θα λάβει μέρος ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, με τον Δημήτρη Πρίφτη να έχει δημιουργήσει μία λίστα με παίκτες που μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δύο ονόματα που είναι στην λίστα του τεχνικού του ΑΡΗ είναι ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον και ο Στέφαν Γιάνκοβιτς, με την ΚΑΕ να επιβεβαιώνει για τον Αμερικανό ότι είναι μέσα στην σχετική λίστα, χωρίς να έχει γίνει καμία περαιτέρω επαφή.

Ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον (2.04, 24χρ.) αγωνίστηκε πέρυσι στους Σιουξ Σκάιφολς στο NBDL, έχοντας υπογράψει το περσινό καλοκαίρι συμβόλαιο με τους Μαιάμι Χιτ από τους οποίους έμεινε ελεύθερος τον Οκτώμβριο. Στους Σκάιφολς είχε 13.8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, 2.1 κλεψίματα, ένα μπλοκ και 2.2 λάθη ενώ όσον αφορά τα στατιστικά του είχε 74.6% στις βολές, 43% στα δίποντα και 34.3% στα τρίποντα, δείγμα ότι διαθέτει αξιόλογο σουτ το οποίο είναι κάτι που θέλει ο Πρίφτης από τον παίκτη που θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

Στην λίστα του τεχνικού του ΑΡΗ βρίσκεται και ο Στέφαν Γιάνκοβιτς (24χρ., 2.08) ο οποίος αποφοίτησε από το Κολέγιο της Χαβάης και διαθέτει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Έλληνας προπονητής για την θέση “4” αλλά και “3”. Ο γεννημένος στο Βελιγράδι, Στέφαν Γιάνκοβιτς είχε φέτος 15.2 πόντους 6.7 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.2 μπλοκ, 1.8 λάθη και 0.6 κλέψιμο. Επίσης όσον αφορά τα στατιστικά του είχε 77.2% στις βολές, 59.3% στα δίποντα και 37.8% στα τρίποντα. Μάλιστα ο Σάββας Καμπερίδης θα έχει την ευκαιρία να τον δει από κοντά μιας και θα λάβει μέρος στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο με τους Μαιάμι Χιυ.

Πρόκειται για δύο παίκτες που είναι στην λίστα του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος πάντως θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες με τον Οκάρο Ουάιτ, πριν προχωρήσει σε άλλη επιλογή.

Προτεινόμενα Άρθρα