«Ανεβαίνει» και τον… κλείνει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στον ΑΡΗ θέλουν να τελειώνουν με την υπόθεση του Αμερικανού, ετοιμάζοντας τρίτη και πιθανότατα τελευταία πρόταση για τον Αμερικανό γκαρντ

Η ανανέωση του Τζερέλ ΜακΝίλ παραμένει το τελευταίο διάστημα μόνιμα στο προσκήνιο για τον ΑΡΗ, έχοντας εξελιχθεί πλέον σε… σήριαλ.

Εδώ και τρεις εβδομάδες οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο γκαρντ, ακόμα όμως δεν έχουν αποσπάσει την υπογραφή του. Εστω και αν έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στα 180 χιλιάδες δολάρια. 

Η σιγή ιχθύος από πλευράς ΜακΝίλ, μαρτυρά το γεγονός ότι δεν είναι ικανοποιημένος από αυτό το ποσό. Από την άλλη όμως, το γεγονός ότι περιμένει τον ΑΡΗ και παραμένει ανοικτός σε διαπραγματεύσεις, δείχνει την επιθυμία του παραμονής στην ομάδα.

Με τις συζητήσεις να έχουν τραβήξει ήδη αρκετά, στον ΑΡΗ παρουσιάζονται πλέον έτοιμοι να καταθέσουν την τρίτη και τελική τους πρόταση στον ΜακΝίλ, ανεβάζοντας την προσφορά τους στις 200 χιλιάδες δολάρια ώστε να καλύψουν αυτή τη μικρή οικονομική διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό. Ενα ποσό που εκτιμούν ότι θα πείσει τον Αμερικανό να πει «ναι», με στόχο να τελειώνουν οριστικά με την υπόθεση αυτή μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει αύριο. 

Προτεινόμενα Άρθρα