Στενό "πρέσινγκ" του Ολυμπιακού σε Οκάρο

από AllAboutARIS

Ο Οκάρο Γουάιτ εξέφρασε και πάλι ότι θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ προτού εξετάσει τις προτάσεις που έχει από ομάδες της Ευρώπης.

Αρκετοί είναι οι εκπρόσωποι ομάδων στο Summer League του Λας Βέγακς αναζητώντας υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ παράλληλα κάνουν επαφές με ατζέντηδες και αθλητές που βρίσκονται ήδη στα μπλοκάκια τους. Αυτό κάνει για λογαριασμό του ΑΡΗ ο Σάββας Καμπερίδης, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη της Αμερικής και για τον Οκάρο Γουάιτ.

Ωστόσο, ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη δεν είναι ο μόνος εκπρόσωπος ελληνικής ομάδας που βρίσκεται στις ΗΠΑ για τα… μάτια του Αμερικανού. Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γουάιτ και γι’ αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση με τον παίκτη και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπάθησαν να αποσπάσουν το “ναι” του Γουάιτ, ωστόσο ο MVP της περσινής Basket League εξέφρασε για μία ακόμη φορά ότι σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του NBA προτού εξετάσει την προοπτική επιστροφής του στην Ευρώπη.

Προτεινόμενα Άρθρα