Ντατόμε: «Δεν φοβάμαι να γυρίσω στην Τουρκία»

από AllAboutARIS

Ο Τζίτζι Ντατόμε αναφέρθηκε στην απόπειρα πραξικοπήματος που έγινε στην Τουρκία, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται να επιστρέψει για να αγωνιστεί στη Φενέρμπαχτσε.

Η απόπειρα πραξικοπήματος που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (15/7) προκάλεσε… πανικό στην Τουρκία και, μεταξύ άλλων, αρκετοί αναρωτιούνται πώς βλέπουν τις εξελίξεις οι ξένοι αθλητές που αγωνίζονται σε τουρκικές ομάδας. 

Ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε, Τζίτζι Ντατόμε, μίλησε στο «sportsmediaset.it» σχετικά με το γεγονός και ήταν κατηγορηματικός: «Δεν φοβάμαι να γυρίσω πίσω. Θα μείνω στη Φενέρ, τηρώντας κανονικά το συμβόλαιό μου. Θα γυρίσω σε περισσότερο από ένα μήνα και ήδη οι συνθήκες έχουν αρχίσει να επανέρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα»

Ο Ιταλός συνέχισε, υπερθεματίζοντας σχετικά: «Το περιστατικό δεν θα αλλάξει κάποια επιλογή μου. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στη βάση μας, για να επαναλάβουμε μία πολύ καλή σεζόν». 

Πάντως, ο Ντατόμε δεν έκρυψε πως αισθάνθηκε πολύ άσχημα βλέποντας τις εικόνες… πολέμου από την τηλεόρασή του: «Αισθάνθηκα απελπισία. Δεν είναι ποτέ καλό να βλέπεις τέτοιες σκηνές, με νεκρούς ή στρατιωτικές επιχειρήσεις, είτε πρόκειται για τη χώρα που ζεις είτε για οποιαδήποτε άλλη».

Προτεινόμενα Άρθρα